طرز تهیه خاگینه خرما به روش تبریزی

به گزارش وبلاگ ملیسا، خاگینه خرما یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، طعمی بی نظیر و خاطره انگیز ایجاد می نماید. این دسر که تلفیقی از خرما و زعفران است، می تواند در مهمانی ها، مناسبت های خاص و یا به عنوان یک شیرینی لذت بخش بعد از وعده های غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

طرز تهیه خاگینه خرما به روش تبریزی

برای تهیه خاگینه خرما، ابتدا خرماها را جوشانده و پوست و هسته آن ها را جدا کنید. سپس تخم مرغ ها را با وانیل زده، ماست را اضافه نموده و آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مخلوط افزوده و هم بزنید. زعفران دم نموده را اضافه کنید و مواد را در تابه ای چرب شده بریزید، خرما و گردو را اضافه نموده و بپزید. در نهایت، شربت زعفرانی را روی خاگینه پخته بریزید و با خلال پسته تزیین نمایید.

طرز تهیه خاگینه خرما

مرحله 1: آماده سازی خرما

ابتدا، مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش آید. سپس، خرماها را داخل آب جوش بریزید و برای حدود 3 دقیقه بجوشانید. پس از آن، با استفاده از آب سرد، پوست خرماها را راحت تر جدا کنید و هسته های آنها را خارج نمایید.

مرحله 2: زدن تخم مرغ ها

تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ شکسته و همراه با وانیل اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی، مخلوط را بزنید تا کاملاً کرمی و یکدست گردد.

مرحله 3: افزودن ماست

پس از آن ماست را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. افزودن ماست باعث می گردد که خاگینه خرما بافتی نرم تر و طعمی دلپذیرتر داشته باشد.

مرحله 4: اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و الک کنید .این مخلوط را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله 5: افزودن زعفران و پخت

در این مرحله، کمی زعفران دم نموده به مخلوط اضافه کنید . تابه ای را چرب نموده و نیمی از مواد را در تابه بریزید. سپس، تابه را با درب دمکنی بپوشانید تا مواد به خوبی پخته شوند. پس از چند دقیقه، درب را برداشته و خرماها و گردوها را روی مواد بچینید.

مرحله 6: تهیه شربت و تکمیل پخت

برای تهیه شربت، آب، شکر، و زعفران دم نموده را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ گردد. پس از پخت کامل خاگینه و خنک شدن شربت، شربت را به آرامی روی خاگینه داغ بریزید و اجازه دهید تا جذب گردد. در نهایت، می توانید کمی خلال پسته برای زیبایی بیشتر روی خاگینه بپاشید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه خاگینه خرما به روش تبریزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خاگینه خرما به روش تبریزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید