خاگینه خرما یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، طعمی بی نظیر و خاطره انگیز ایجاد می نماید. این دسر که تلفیقی از خرما و زعفران است، می تواند در مهمانی ها، مناسبت های خاص و یا به عنوان یک شیرینی لذت بخش بعد از...
موچی یک کیک برنجی شیرین است که در انواع مختلف شیرین یا شور در غذاهای ژاپنی یافت می گردد. در طول سال نو ژاپنی، سنتی به نام موچیتسوکی در بین مردم این کشور وجود دارد، که همان فرآیند پر زحمت بخارپز کردن برنج شیرین و چسبناک و سپس کوبیدن آن برای تهیه موچی (کیک...
سالاد ماکارونی از آن دسته غذاهای سردی است که مناسب مهمانی ها و دورهمی هاست. این غذای خوشمزه را می توان به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه کرد که طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده را می توانید در دستورالعمل های گذشته کتاب کاله بخوانید. اما یکی دیگر از روش...
همانطور که می دانید، کشور عزیزمان ایران دارای فرهنگ و تمدنی غنی و گسترده می باشد. فرهنگ و هنر ایرانی در بخش های مختلف این کشور و در هر یک از استان ها و شهرهای آن دیده شده و تفاوت بین آن ها باعث جذابیت بیشتر آن شده است. فرهنگ غذایی و هنر آشپزی ایرانیان نیز...
مربای گریپ فروت یکی از خاص ترین و خوشمزه ترین است که اتفاقاً بسیار سریع و راحت آماده می گردد. یک میوه مفید از خانواده مرکبات است و مزه ترش و گاهی اوقات مایل به تلخی دارد. برای طرز تهیه مربای گریپ فروت معمولاً نیازی به اضافه کردن هیچ طعم دهنده ای نیست، زیرا...
جو پرک ماده ای سرشار از فیبر، دارای پروتئین و بسیار مغذی است و همین امر، سوپ جو پرک را به گزینه بسیار مناسبی برای پیش غذا تبدیل می نماید. این سوپ سبک و مقوی را بعلاوه می توان به عنوان شام میل کرد. بسیار خوشمزه و دلچسب است و آماده کردنش نیازی به صرف زمان چندانی...
خبرنگارانـ امروز فست فود ها در تمام جهان جایگاه ویژه ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا های سنتی به سمت غذا های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا نموده است. ویژگی مهم فست فود ها صرف نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف...
شاید خیلی ها با شنیدن نام غذاهای تایلندی، تصور غذاهای ناخوشایندی از حشرات و جانوران عجیب و غریب داشته باشند اما غذاهای تایلند فراتر از این ها است. با خبرنگاران سفری به دنیای غذاهای تایلندی داشته باشید.
قدیمی ترها برای ناهار ظهرهای داغ تابستان گرما را بهانه می کردند و شش روز از هفت روز هفته بساط درست کردن آب دوغ خیار را علم می کردند. آب دوغ خیار هم یک غذای نونی مناسب برای ناهار و هم حسابی سیر کننده و سالم و پرانرژی بود و البته دل آدم را خنک می کرد. طرز تهیه...
امروزه یکی از مسائل جدی بسیاری از افراد اتلاف وقت با گوشی هوشمندشان است که آن ها را از بسیاری از فعالیت های مفید دیگر باز می دارد و بهره وری آن ها را پایین می آورد و تا به خود می آیند متوجه می شوند ساعت ها زمان صرف شبکه های اجتماعی، وب سایت ها یا اپ ها و...
نخود سبز یا نخود فرنگی، یکی از مقوی ترین انواع حبوبات است که می توان با آن انواع غذاها، سوپ ها و سالادهای نو و خوشمزه را طبخ کرد.
مسابقه یک دو صدا، با هدف کشف استعدادهای گویندگی و آموزش به آن ها، مدتهاست که از رادیو ایران پخش می گردد. آنچه در ادامه می خوانید گزارش خبرنگارانست از این برنامه استعدادیابی.
از آنجا که گردشگران متمول در پی این هستند که تجربه های سفارشی و خاصی داشته باشند، سایت virtuoso در گزارشی، بهترین ترندهای سفر لوکس سال 2020 را معرفی نموده است.
خبرنگاران: عکسی که فریبا نادری به تازگی از خود منتشر نموده است که در آن آرایش و فیلتر ندارد و با وجود لاکچری بودن اما سن بالایش پیداشت !
راتا مرغ و شوید یکی از بهترین و ساده ترین فینگرفودهای است که شما می توانید در تولدها و مهمانی ها از آن استفاده کنید. شما می توانید به راحتی با چند قلم مواد ساده از این راتاها را تهیه و نوش جان کنید.
پیتزا غذای لذیذی است که بر روی یک نان گرد و صاف پخته می گردد و اکثراً روی آن با سس گوجه فرنگی و پنیر و مواد دلخواه دیگر(ژانبون، مرغ، فلفل، قارچ، پیاز، زیتون و …)پوشانده می گردد. پیتزا اولین بار در قرن دهم میلادی در ایتالیا به ثبت رسید. امروزه پیتزا یکی از...
در پی اینکه یک کاربر سرویس اینترنت استارلینک در آریزونای آمریکا همزمان با گرمای بیش از حد هوا و داغ شدن دیش ماهواره خود بیش از 7 ساعت ارتباط با اینترنت را از دست داد، مشخص شد که دیش های استارلینک اگر به دمای 50 درجه سلسیوس برسند، خاموش می شوند.
کشک بادمجان مجلسی با گوشت یکی از غذاهای اصیل و منطبق با ذائقه ایرانی است که می توان با گوشت یا بدون گوشت درست کرد. این غذا که به سادگی تهیه می گردد، امروزه جای خود را بر سر سفره های مهمانی باز نموده و اغلب به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می...
خورش آلبالو، یک نوع خورش ترش و شیرین است که رنگ قرمز آن بسیار وسوسه انگیز بوده و وجود آلبالو در آن، باعث شده خواص درمانی بالایی داشته باشد. در این مقاله با طرز تهیه خورش آلبالو با مرغ و روش های نگهداری آلبالو آشنا خواهید شد.
میوه ترنج که به نام برگاموت هم شناخته می شود، میوه ای گرمسیری از خانواده مرکبات بوده که مثل پرتقال به نظر می رسد با این تفاوت که پوست آن مانند لیمو ترش زرد است و امروزه در ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت می شود.