آشپزی

فوت و فن&zwnjهای تهیه حلیم در خانه؛ برای روزهای کرونایی در ماه رمضان

ماه رمضان سال جاری برای روزه دارها خیلی سخت تر شده است؛ هرچند تعدادی در خانه هستند و روزهای قرنطینه را می گذرانند، اما تعداد زیادی هم سرکار می فرایند و هم زمان باید مراقب باشند که اسیر این ویروس نشوند. از طرفی رستوران ها و .. هم بسته است و باید صفر تا صد...

16 دی 1399

طرز تهیه شربت آلبالو خانگی خوشرنگ، شفاف و خوشمزه

شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می گردد و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می نماید،...

5 آبان 1399

طرز تهیه رب گوجه خانگی خوشرنگ و غلیظ با 2 روش ساده

رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی و همچنین برای بهبود طعم و رنگ غذا استفاده می گردد. امروزه بیشتر افراد از رب گوجه های کارخانه ای استفاده می نمایند. اما اگر تنها یک بار رب گوجه خانگی را بهره ببرید و تفاوت آن را با رب هایی که از بیرون می خرید حس کنید، شاید برای...

2 آبان 1399

معرفی بهترین رستوران های لیسبون؛ پرتغال

رستوران های لیسبونشهر لیسبون، پایتخت پرتغال آشپزی بسیار غنی و متنوعی دارد. این شهر در حاشیه اقیانوس اطلس قرار گرفته و به همین دلیل، غذاهای دریایی بخش عمده و مهمی از این غذاها را تشکیل می دهند. در سرتاسر لیسبون رستوران های فراوانی وجود دارند که خوشمزه...

24 خرداد 1399
تعداد: (24)