میوه ترنج که به نام برگاموت هم شناخته می شود، میوه ای گرمسیری از خانواده مرکبات بوده که مثل پرتقال به نظر می رسد با این تفاوت که پوست آن مانند لیمو ترش زرد است و امروزه در ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت می شود.
شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می گردد و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می نماید،...
رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی و همچنین برای بهبود طعم و رنگ غذا استفاده می گردد. امروزه بیشتر افراد از رب گوجه های کارخانه ای استفاده می نمایند. اما اگر تنها یک بار رب گوجه خانگی را بهره ببرید و تفاوت آن را با رب هایی که از بیرون می خرید حس کنید، شاید برای...
رستوران های لیسبونشهر لیسبون، پایتخت پرتغال آشپزی بسیار غنی و متنوعی دارد. این شهر در حاشیه اقیانوس اطلس قرار گرفته و به همین دلیل، غذاهای دریایی بخش عمده و مهمی از این غذاها را تشکیل می دهند. در سرتاسر لیسبون رستوران های فراوانی وجود دارند که خوشمزه...