فوت و فن&zwnjهای تهیه حلیم در خانه؛ برای روزهای کرونایی در ماه رمضان

به گزارش وبلاگ ملیسا، ماه رمضان سال جاری برای روزه دارها خیلی سخت تر شده است؛ هرچند تعدادی در خانه هستند و روزهای قرنطینه را می گذرانند، اما تعداد زیادی هم سرکار می فرایند و هم زمان باید مراقب باشند که اسیر این ویروس نشوند. از طرفی رستوران ها و .. هم بسته است و باید صفر تا صد خوراکی ها را خودمان در خانه درست کنیم. یکی از این خوراکی ها حلیم است که هرچند غذای سختی است اما کافی است یک بار تجربه اش کنیم تا لذت ببریم.

فوت و فن&zwnjهای تهیه حلیم در خانه؛ برای روزهای کرونایی در ماه رمضان

مواد لازم:

  • گندم (ترجیحا پوست کنده): 500 گرم
  • گوشت (ترجیحا بوقلمون): 300گرم
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم (خیلی کم)
  • روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
  • شکر و دارچین: به مقدار لازم برای تزیینات

طرز تهیه و دستور پخت:

1. اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکت ها موجود است ولی اگر در دسترستان نیست می تونید از گندم با پوست بهره ببرید و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنیم.

2. گندم را چند ساعتی خیس می کنیم. بعد آن را با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت می گذاریم و بعد از جوشیدن می گذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزد.

3. حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نیم پز شد نمک را هم اضافه می کنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . آنقدر هم زدن را ادامه می دهیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی می تونید صاف و یکدست کنید.

4. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش می کنیم.

فوت و فن ها:

- موقع پختن گندم، در قابلمه را نیمه باز بگذارید، زیرا بستن در قابلمه باعث سر رفتن گندم می گردد.

- برای کاهش زمان پخت حلیم خانگی می توانید از بلغور گندم بهره ببرید.

- استفاده از شکر کاملا اختیاری بوده و افراد بسته به ذائقه خود می توانند از شکر یا نمک برای سرو حلیم استفاده نمایند.

- برای له کردن حلیم حتما از گوشت کوب بهره ببرید و هرگز حلیم را در غذاساز یا مخلوط کن میکس نکنید.

- برای تهیه حلیم خانگی از گوشت دنده گوسفندی تازه با استخوان و در کنار آن گوشت سردست و سرسینه هم اضافه کنید تا موقع کوبیدن ریش ریش شده و باعث کش آمدن حلیم گردد.

- گوشت حلیم را خرد نکنید، زیرا خرد کردن گوشت باعث کوتاه شدن رشته های آن شده و مانع کش آمدن حلیم می گردد.

- اضافه کردن شیر به حلیم یک فوت آشپزی در دستور پخت آن است. بعد از پختن و جا افتادن مخلوط گندم و گوشت و در حالی که هنوز قابلمه روی حرارت ملایم است می توانید به آن مقداری شیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید.

- حین پخت می توانید یک عدد چوب دارچین به مواد اضافه کنید و بعد از پخت چوب را خارج کنید.

منبع: ایرنا زندگی

به "فوت و فن&zwnjهای تهیه حلیم در خانه؛ برای روزهای کرونایی در ماه رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن&zwnjهای تهیه حلیم در خانه؛ برای روزهای کرونایی در ماه رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید